Az E-Sports Management kft. azzal a céllal jött létre, hogy hatékony segítséget nyújtson a magyarországi sportlétesítmény fejlesztési piac szereplői számára, a projektmegvalósítás teljes spektrumában.

A magyarországi sportlétesítmény piacon a kezdeti fejlesztési elképzeléstől a megvalósításig vezető hosszú úton átfogó műszaki, sportszakmai és sporttechnológiai tudással, emberközpontú, professzionális megközelítéssel, kiterjedt hazai és nemzetközi piaci kapcsolatrendszerrel hatékony megoldást kínálunk a sportlétesítmények fejlesztői számára.

A közelmúlt sportinfrastruktúra fejlesztési piacának alapvető gondolata a minőség és fenntarthatóság. Közreműködésünkkel számos stadion, műfüves sportpálya, öntött sportburkolatos atlétikai és kosárlabdapálya, multi-funkciós burkolatú kézilabdapálya, salakos teniszpálya és uszoda újult meg illetve került fejlesztésre. Tevékenységünk a sportinfrastruktúra tervezése és kivitelezése terén jelentős, de korábban és a jövőben is elsősorban fejlesztői megközelítéssel élünk, tehát az első gondolattól a kulcsrakész átadásig követjük a projektet. Jelenleg a fókuszban elsősorban a stadionfejlesztések állnak. Részt vettünk a Groupama Aréna fejlesztésében, jelenleg a Puskás Stadion, Kaposvári Stadion, DVTK Stadion, Bozsik Stadion, Sóstói Videoton Stadion fejlesztésében működünk közre.