Az E-Sports Management kft. azzal a céllal jött létre, hogy hatékony segítséget nyújtson a magyarországi sportlétesítmény fejlesztési piac szereplői számára, a projektmegvalósítás teljes spektrumában.

Szaktanácsadás
Szaktanácsadás

Széles körű hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerünk, a hazai és nemzetközi sportszövetségekkel, burkolat gyártókkal és kivitelezőkkel folyamatosan bővülő piaci ismereteket eredményez, ennek segítségével már a kezdeti projektötlet kidolgozását is segíteni tudjuk.

Referenciák arrow-right
Tervezés
Tervezés

Gyors és hatékony sportlétesítmény tervezési szolgáltatást végzünk a fejlesztők számára az öntött sportburkolatos pályák alépítményi rétegrendjének kiválasztásától a belső sportterek, például öltözők belsőépítészeti tervezéséig, szükség esetén az építési engedély megszerzésétől a megvalósulási tervek átadásáig.

Referenciák arrow-right
Kivitelezés
Kivitelezés

Fővállalkozásban vállaljuk sportpályák teljes kivitelezési folyamatainak megvalósítását, kedvező határidős feltételekkel, megbízható szakemberek bevonásával, szükség esetén egyedi célgépek, pl. lézervezérlésű gréder, SMG gépek alkalmazásával magas minőségű sportpályákat valósítunk meg. A létrehozott pályák lefedését pl. Hőlégtartásos sátorfedéssel, egyedi szendvicspaneles szerkezetekkel, alumínium vázas sátrakkal partnereink segítségével biztosítjuk.

Referenciák arrow-right
Műszaki projekt menedzsment
Műszaki projekt menedzsment

A minőségi műszaki projektmenedzsment lényege számunkra a kulcs információ megszerzése, a projektgazda döntésének átgondolt kiszolgálása. A sportlétesítmény fejlesztési piacon számos információ nehezen hozzáférhető, legyen szó az élőfüves sportpálya ideális gyeptartó réteg összetételéről, vagy a töltetlen műfű labdapattanási mutatójáról. A projektgazda számára a megalapozott döntést előkészítjük, időzítjük és megfelelő módon dokumentáljuk. Önkormányzati partnerek esetén részt veszünk a közbeszerzési folyamat hatékony végrehajtásában az ajánlati felhívás kidolgozásától az eredményhirdetésig.

Referenciák arrow-right
service-lamp1
service-lamp2
service-lamp3