Az E-Sports Management kft. azzal a céllal jött létre, hogy hatékony segítséget nyújtson a magyarországi sportlétesítmény fejlesztési piac szereplői számára, a projektmegvalósítás teljes spektrumában.

Kedvezményezett neve:
E-Sports Management Kft.

Pályázati felhívás neve, kódszáma:
GINOP-2.1.7-15 - Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés

Projekt címe:
BS8 LR és BSA HW/SW fejlesztése

Azonosító száma:
GINOP-2.1.7-15-2016-01687

Szerződött támogatás összege:
116 667 679 Ft

Támogatás mértéke:
63.52%

Projekt tartalmának rövid bemutatása:
Cél volt, hogy a termék energia felhasználása legalább 60%-al csökkenjen. A rig teljesítménye összesen a korábbi 16000-ről 4620 wattra esett vissza, így a hőhatás is nagyon jelentős mértékben lecsökkent. Mivel a hideg téli hónapokban mindenképpen hőt is kell közölni, így hibrid üzemű riget terveztünk, melyet összesen 14 db LED és 8 db fémhalogén fényvetővel láttunk el. A LED fényvetők beépítése nagyobb tömeget jelentett, amely tömeget a szerkezet tervezése során ellensúlyozni kellett. A rig tartószerkezetét egy speciális alumínium ötvözetből gyártottuk le. Ennek megfelelően a korábbi 620 kg tömegről egy rig össztömege 400 kg körüli súlyra csökkent.
Szintén cél volt egy hardver/szoftver központ létrehozása, amely képes adatokat gyűjteni és szakmai javaslatot adni a termék üzemeltetésére. Ehhez végül egy know-how került beszerzésre, melyet tovább fejlesztettünk a saját igényeink szerint. Továbbá kiegészítettük eszközparkunkat egy LEICA 360 térszkennerrel, mellyel bármilyen stadion környezetét képesek vagyunk integrálni a rigekkel kapcsolatos appba. Ilyen módon a korábbihoz képest sokkal részletesebb, összetettebb adatokkal tudjuk ellátni a felhasználókat.
A projekt eredményinek köszönhetően cégünk képes lett az új termék sorozatgyártására.

A projekt megvalósulásának kitűzött határideje:
2020.06.29.